Aura White Beauty

Ini bukan kaedah guna botox, susuk atau apa-apa cara tahyul yang merosakkan akidah untuk mendapat kulit cantik kerana…

 

“Ketahui 7 Nutrien Yang Tiada Dalam Diet Harian Anda Yang Boleh Menjadikan Kulit Anda Cantik Macam Artis dan Anda Boleh Dapatkannya Kembali Hari Ini ”

 

Penemuan tempatan yang berjaya menghasilkan makanan yang boleh mencantikkan kulit dari dalam…hanya dalam 14 hari

Ya, dalam 14 hari sahaja anda boleh jadi muda kembali

Ini bukan hype atau tin kosong – ini adalah fakta.

Kalau anda ambil minggu ini, minggu depan kulit anda cantik…tak ke best tu?

Kami tahu anda sukar nak percaya benda ni…

Sudah berbotol-botol ubat anda makan, tapi botol je habis, mudanya tak jugak…

Anda sudah mencuba bermacam-macam, makan produk tu makan produk ni… tapi hasilnya…tiada.

Tapi….anda bertuah kerana berada di laman web ni dan tahniah kami ucapkan.

Anda sudah mengambil langkah yang bijak untuk mendapatkan kembali kesihatan yang anda idam-idamkan. Tak perlu risau lagi sekarang.

Jika sebelum ini, anda tidak yakin yang anda boleh jadi cantik kembali, tapi selepas ini anda pula boleh menyakinkan orang lain untuk jadi cantik.

Anda tak perlu lagi berasa ‘jealous’ dengan kecantikan wajah dan kemontokkan tubuh artis terkenal… silap-silap hari bulan mereka pula nak minta tips dari anda pula…

 

Ambil Rahsia Kami…

 

Jadi, hari ini kami akan mendedahkan satu rahsia yang kami telah temui.

Rahsia yang boleh mengubah kehidupan anda 360 darjah.

Rahsia yang rakan-rakan yang mencemuh dan memerli kedut muka anda…

Hanya di sini…

Kami akan beritahu anda cara yang mudah semudah menikmati secawan Nescafe yang telah dibancuhkan…anda hanya buka mulut dan merasai kenikmatannya…

Tak ramai orang yang nak tahu rahsia ni…balik-balik mereka kata…

 

"Mana boleh jadi cantik, artis bolehla!"

"Mustahil umur dah 40 tahun boleh bergaya macam umur 20 tahun!"

"Perasan je la..muka dah berkerepot… jangan mimpi nak jadi muda belia!"

 

Dan macam-macam lagi….

Tapi, anda tak perlu dengar itu semua kerana kami nak anda tahu yang…

 

Menjadi Cantik Bukanlah Sesukar Mana Yang Anda Fikirkan…

Aura White Beauty

Anda cuma perlu mengikuti apa yang ingin kami sampaikan di sini. Selepas ini, anda sudah tahu apa makanan yang anda perlu ambil untuk menjadi cantik.

Apa yang anda akan ketahui berikutnya tidak memerlukan anda :

wrong aurawhite

Membazirkan wang untuk melakukan pembedahan plastik untuk menjadi cantik.

wrong aurawhite

Guna bomoh sesat atau pawang untuk tanamkan susuk di muka atau di bahagian badan lain.

wrong aurawhiteMenelan pil-pil hospital yang tak sedap dan pahit tu.

wrong aurawhite

Menghabiskan masa bertahun-tahun untuk ‘try and error’ bagi mendapatkan kembali kesihatan yang anda inginkan.

wrong aurawhite
Menyorok dalam rumah untuk mengelak panas matahari demi untuk mencapai kulit putih gebu.
 

 

 

 

 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jadi, kalau anda nak tahu rahsia ini, teruskan membaca kandungan di bawah sehingga habis…

 

 

Lokasi     : Kangar, Perlis

Daripada : Nadiah yang ingin bantu dan melihat anda menjadi cantik dalam tempoh 14 hari… 

 White Beauty

Mungkin anda tidak kenal kami.. mungkin juga anda merasa ragu-ragu untuk kami berkongsi sesuatu yang telah kami temui

Ye la, siapalah kami ni…kami bukannya seorang doktor perubatan yang telah menjumpai rahsia menjadi cantik…kami juga bukannya seorang selebriti terkenal yang boleh ‘endorse’ sesuatu produk kesihatan supaya orang percaya…

Tetapi sejak kami menemui rahsia ini, ramai kenalan kami nak tahu. Mereka semua mendesak kami untuk memberitahu mereka…

Takkan kami nak sorok rahsia ni kan? Kalau boleh kami nak anda juga tahu…

Boleh dikatakan bila setiap kali bangun pagi sahaja, kami berasa teruja untuk memberitahu rahsia ini kepada semua orang…

 

 Biar Semua Orang Tahu Rahsia  Ni...

 

Kami rasa inilah masanya untuk kami kongsikan dengan anda…

Ok, ceritanya bermula begini…

Kami memang amat mementingkan kesihatan. Apa yang kami ambil untuk keperluan harian, kami teliti terlebih dahulu. Selain itu, kami juga sentiasa mengamalkan cara hidup yang sihat seperti bersenam dan bersosial.

Pada suatu hari, kami terbaca tentang kenapa ramai orang yang tua sebelum waktunya. Rupa-rupanya penyebab kepada masalah penuaan bukanlah bergantung kepada umur seseorang tetapi kepada beberapa sebab.

 

4 Faktor Penuaan Yang Anda Perlu Tahu

 

Ada 4 faktor:

  • Radikal bebas – atom atau molekul sel badan yang kehilangan elektron akibat proses pengoksidaan. Lama kelamaan sel akan mati dan ia akan mempengaruhi struktur kulit dan wajah.
  • Keradangan – tindakan biologi tubuh atau perlindungan serangan bakteria dan virus supaya proses pemulihan bermula. Bila antibodi tidak kuat, ia menggalakkan jangkitan kuman berbahaya terhadap tubuh badan.
  • Stres – apabila kita tidak mampu menangani stress dengan betul, kualiti hidup terjejas dan mempengaruhi emosi, fizikal dan mental.
  • Pemakanan – makanan yang kurang seimbang mempengaruhi jisim tubuh badan. Makanan yang mengandungi kandungan gula cenderung untuk mempercepatkan proses penuaan. 

Melihat kepada 4 faktor di atas, kami memilih faktor ke-4 kerana ia mudah dikawal. Kami terus mencari makanan yang boleh membantu melambatkan proses penuaan.

 Hari demi hari kami mencarinya namun tidak berjaya sehinggalah kami menjumpai penyelesaian ini

 

Boleh Percaya ke Benda Ni?

 

Rakan kami telah memperkenalkan ‘benda’ ini kepada kami.

Pada mulanya, kami berasa curiga nak tahu ‘benda’ ni. Ye la, dah macam-macam produk kami cuba. Itu belum kira lagi berapa banyak duit kami sudah habiskan.

Rakan kami memulakan cerita:

 

“I baru cuba sekali je, tapi rasa ada sesuatu yang pelik berlaku. Macam best la”.

 “Bila masuk hari ke-6, I rasa badan I bertenaga. Kalau dulu angkat barang sikit je pun dah penat”.

 “Tengok muka I, dah cantik, kan? You all tak nak cuba ke?”

Aura White Beauty

Kami hanya mendengar sahaja cerita rakan kami itu. Memang seronok dengar pengalaman beliau, namun kami masih belum yakin dengan ‘benda’ ni.

Sehinggalah pada suatu hari, kami bertemu dengan seorang rakan lama.

Agak sukar mengecam wajahnya pada mula kerana sudah lama tidak bertemu. Kami bertanyakan kenapa wajahnya nampak lebih cerah dan lebih cantik daripada dulu,

 

"Oh, saya gunakan ‘benda’ ni. Awak patut cuba tau, memang menakjubkan!"

 

Nampaknya, ramai juga yang sudah tahu ‘benda’ ni. Ye la, kalau kawan-kawan sendiri pun dah mencubanya, kami pun berasa ‘jealous’.

Tanpa fikir panjang, kami pun terus mencari ‘benda’ ni. Rupa-rupanya, dah ramai yang berjaya…

 

Tengok ni…

 

 

 

 

Kalau difikirkan semula, memang ajaib ‘benda’ ni…makin ramai yang menggunakannya, makin ramai yang jadi cantik…(mungkin anda lepas ni?)

Kami sendiri secara jujur tidak pernah menjumpai ‘benda’ seperti ini yang menghasilkan kesan segera hanya dalam beberapa hari…

Kami nak anda tahu yang kami percaya yang anda berhak mendapatkan kembali wajah yang anda idam-idamkan.

Yang paling penting, ia adalah kemahuan anda untuk membuat perubahan, bukan mengharap kepada ‘sesuatu benda yang jatuh dari langit’ untuk mengubah anda.

Sekarang, kami nak berikannya kepada anda…

 

Anda Boleh Mendapat Kulit yang Tegang, Badan yang Montok dan Gebu Dengan Menambah ‘Rahsia’ Ini Ke Dalam Diet Anda!

 

Memperkenalkan…

 

Aura White Pure Beauty Glutathione Collagen adalah minuman kesihatan untuk pencerahan kulit yang pertama di Malaysia yang menggabungkan 3 5 stem sel dari tomato, epal dan roselle serta ditambah dengan L-Glutathione dan kolagen ikan tilapia.

Ramuan berkualiti Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen dapat membantu penjanaan semula sel-sel baru serta memperbaiki tekstur kulit supaya menjadi lebih, halus, lembut dan sekata dalam masa 14 hari*.

Dapatkan Aura White Pure Glutathione Collagen sekarang dan anda akan menikmati manfat-manfaatnya seperti:

wajah menjadi lebih cerah

kedut, jeragat dan garisan penuaan akan hilang

tekstur kulit akan kelihatan tegang dan berseri

kulit bertambah cerah dan cantik

kehadiran selulit berkurang

kuku bertambah kuat dan cantik

stamina fizikal akan meningkat

struktur dan keadaan rambut kembali kepada asal

badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

 

…dan banyak lagi!

 

1 balang Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen mengandungi isian 900 gram dalam bentuk serbuk yang hanya perlu dibancuh dengan air. Sungguh mudah! Anda boleh nikmatinya pada bila-bila masa dan di mana jua…

 

Cuba Aura White Pure Glutathione Collagen Sekarang

 

Kenapa Anda Memerlukan Glutathione?

 

Sememangnya, glutathione dihasilkan di dalam badan kita. Glutathione membantu menghalang pembentukan radikal bebas dan mengitarsemula antioksidan di dalam badan. Ia juga memperkuat sistem imun badan dari jangkitan kuman berbahaya dan kanser. Malah, ada kajian mendapati glutathione membantu untuk rawatan AIDS1.

Namun, akibat terlalu banyak toksin dan stres, glutathione akan menipis dan kita tidak mampu melindungi diri dari daripada radikal bebas, jangkitan kuman, toksin dan kanser. Akibatnya kita menjadi sakit dan terdedah kepada jangkitan penyakit kronik.

Oleh kerana glutathione akan berkurang apabila umur semakin meningkat2, maka anda perlu mendapatkan glutathione daripada sumber lain.

Aura White Pure Glutathione Collagen boleh mengembalikan seri kulit anda dengan meningkatkan glutathione di dalam badan. Hasilnya, kulit anda akan kelihatan cantik macam artis!


 

 

Rahsia Anti Penuaan Yang Hanya

Orang Kaya Sahaja Tahu…

 

Sehingga semasa anda membaca kandungan ini, hanya satu cara yang boleh melawan anti-penuaan; iaitu dengan melakukan pembedahan atau suntikan botox.

…dengan kos RM 30,000 ke RM 100,000 setahun!( pergh!)

Itu belum masuk lagi kos anda berada di dalam wad hospital dan lain-lain.

Nak suntik botox… lagi laa…silap-silap hari bulan lain pulak yang jadinya…

Jadi, boleh dikatakan di sini , pembedahan atau botox memang bukan jangkauan orang-orang biasa…

Tetapi, dengan Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen, anda boleh dapatkannya lebih murah dari iPad Mini

Bayangkan bila kulit anda kembali cantik dan berseri, ramai yang akan tertarik dengan anda…

Pasangan anda pasti akan memuji dan menyayangi anda…

Anda pasti berasa dihargai kembali…

Dengan mengambil Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen, anda akan melihat kesannya dalam masa 14 hari, kemudian kawan anda akan mula menegur anda ‘Wah, berserinya muka kau” selepas 21 hari dan anda mula melihat transformasi anda selepas 30 hari

 

Tiada Preskripsi Diperlukan

 

Sudah tentu anda tidak memerlukan surat doktor untuk mendapatkan Aura White Pure Glutathione Collagen.

Ini kerana Aura White Pure Glutathione Collagen diibaratkan seperti anda mengambil minuman yang berkhasiat seperti  Milo, Horlicks, Nescafe dan sebagainya… jadi anda boleh minum bila-bila masa…

…dan ia juga disahkan halal oleh Jakim dan ianya sedap diminum…

 

Jadi Muda Remaja Dalam Masa 14 Hari*

Bukankah seronok jika anda boleh kembali ke zaman anda muda-muda dulu?

Mungkin ia sesuatu yang mustahil untuk dilakukan jika mengikut logik akal, tetapi dengan Aura White Pure Glutathione Collagen, anda boleh kembali ke zaman 70’an, 80’an ataupun 90’an tanpa menggunakan mesin masa!

Dengan muka yang kembali berseri dan tiada kesan kedutan, anda boleh lakukan apa yang anda nak lakukan tapi anda tidak dapat lakukan semasa muda dulu…

Pendek kata, anda boleh menjalani hidup dengan lebih bermakna…

 

 

 

 

Ok… Apa Yang Bagus Sangat Dengan Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen Ni Berbanding Produk Lain..?

Soalan yang bagus…

Pertama, Aura White Pure Glutathione Collagen ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang mampu menyerlahkan keremajaan kulit dari dalam. Bahan-bahan ini sangat sukar dijumpai…

…anda tak boleh dapat di pasar-pasar, supermarket atau kedai-kedai runcit… ia memerlukan orang yang pakar sahaja untuk mendapatkan bahan-bahan ini… (yang sememangnya memerlukan kos yang tinggi)…

… jadi, anda tak perlu pening kepala…hanya tunggu Aura White Pure Glutahione Collagen ini sampai ke rumah anda sahaja

Kedua, Aura White Pure Glutahione Collagen adalah alternatif terbaik kepada suntikan vitamin C dan kolagen yang berbahaya…

…ia menelan kos beribu-ribu ringgit dan masih diragui keberkesanannya.

Ketiga, sejak anda berada di laman web… anda boleh dapatkannya dengan hanya 3 klik butang mouse anda sahaja…

Anda tak perlu bazirkan masa…habiskan wang anda untuk minyak kereta dan bayar tol untuk mendapatkan Aura White Pure Glutahione Collagen ini…

Sekarang kan banyak orang membeli belah di Internet sahaja… semua orang nak cepat dan sibuk dengan bermacam-macam tugas, jadi kami sudah sediakan tempat untuk anda shopping di sini!

 

 

Saya Dah Tak Sabar Nak Dapatkan Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen ni...?

 

Ok..ok, kami tahu anda nak Aura White Pure Glutathione Collagen ni kan? Baiklah, kami beritahu berapa yang anda perlu laburkan untuk Aura White Pure Glutathione Collagen ni…

Kalau difikir kembali, kami sangat setuju jika syarikat pengeluar mahu letakkan harga RM 197 disebabkan kualiti dan keberkesanannya.

Tapi, disebabkan pihak syarikat pengeluar berbaik hati seperti kami ingin membantu anda supaya anda cepat mendapat kulit yang licin, cerah serta tiada kedutan, harga ditawarkan hanya RM 137 sahaja.

 

Cuba TANPA RISIKO Dalam 60 hari!

 

Cuba Aura White Pure Glutathione Collagen hari ini dengan jaminan pulangan 100% wang anda yang memberi anda masa 2 bulan untuk mencuba Aura White Pure Glutathione Collagen. 

Ya 2 bulan PENUH.

Cuba Aura White Pure Glutathione Collagen dalam masa 2 bulan dan jika anda dapati tidak berpuas hati dengan produk setelah menggunakannya, pulangkan kembali balang kepada kami dalam masa 30 hari dari tarikh penghantaran dan kami akan pulangkan wang anda beserta dengan kos penghantaran. Kenapa kami begitu berani nak berikan anda jaminan ini? Kerana kami tahu anda pasti berpuas hati dengan Aura White Pure Glutathione Collagen. Kami tidak akan menghantar kembali produk setelah tempoh 30 hari pemulangan wang berakhir. Pemulangan wang hanya terhad untuk seorang pelanggan satu produk sahaja.

 

Nanti Dulu!

 

Kami nak berikan bonus istimewa untuk anda jika anda mendapatkan Aura White Pure Glutathione Collagen sekarang…

 

Bonus 1

Shaker

        

Anda boleh guna shaker ini untuk membancuh Aura White Pure Glutathione Collagen.

Shaker ini berharga RM 20 tetapi kami berikannya secara PERCUMA untuk anda.

 Bonus 2

 

Mystery Gift #1 Bernilai RM2 - RM5

Ramai menyukai Mystery Gift #1 berbentuk produk kesihatan dan kecantikan pemberian kami. Ini menyebabkan pesanan Aura White Pure Glutathione Collagen lebih berbaloi-baloi.

 

 Bonus 3 

Kos Penghantaran PERCUMA Seluruh Malaysia

Setiap penghantaran adalah selamat menggunakan Pos Laju.


Anda boleh dapatkan bonus-bonus istimewa ini sekarang bersama dengan tempahan Aura White Pure Glutathione Collagen.

Berbaloi bukan?

Sempena dengan pelancaran laman web ini, kami ingin mengurangkan harga produk ini supaya anda boleh cepat mendapat kesan positif daripada Aura White Pure Glutathione Collagen.

Jadi, kami kurangkan harga daripada RM 147 kepada serendah RM 137.00 sahaja.

Lihat kembali apa yang anda dapat :
 

  • 1 balang Aura White Pure Glutathione Collagen dengan isian 500 gram serbuk minuman pra-campuran.
  • Bonus 1 - Shaker yang bernilai RM20 untuk menyenangkan anda membancuh Aura White Pure Glutathione Collagen
  • Bonus 2 - Mystery Gift #1 Bernilai RM2 - RM5
  • Bonus 3 - Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia

Berapa Pelaburan Anda Untuk Menjadi Cantik

Dalam Masa 14 hari dari sekarang ?

 

Tidak perlu bayar...RM197

 

Tidak perlu bayar...RM177

 

Tidak perlu bayar...RM147

 

Jumlah Pelaburan total untuk menjadi cantik : RM137 SAHAJA

(PERCUMA: Bonus-bonus misteri beserta penghantaran seluruh Malaysia Bernilai RM27)

 

 

Ya Nadiah !, saya ingin buat tempahan Aura White Pure Glutathione Collagen 900 000mg beserta dengan bonus-bonus istimewa ini dengan harga RM137 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!

 

(Tempahan anda adalah selamat. Produk dihantar dengan Pos Laju ke kediaman atau pejabat anda)


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami serta Jaminan Menjadi Jelita


Lagi testimonial pengguna Aura White Pure Glutathione Collagen

 

 

P.S Jangan salahkan kami jika kali kedua anda melihat laman web ini , harganya telah kembali kepada RM 47. Kami berhak untuk menaikkan harga pada bila-bila masa.

P.S.S Fikirkan kembali. Dengan harga RM 137.00, kedut, jeragat dan garisan penuaan anda akan hilang, tekstur kulit akan kelihatan tegang dan berseri, kulit bertambah cerah dan cantik, tiada lagi selulit dan badan anda kembali bertenaga.

P.S.S.S Anda masih was-was dan tak yakin nak dapatkan Aura White Pure Glutathione Collagen? Terpulang kepada anda.. Anda perlu ingat jika anda dapatkan sekarang, anda berpeluang mendapat jaminan pulangan 100% wang anda dalam 60 hari. Jaminan ini hanya untuk masa tertentu. Kami mungkin akan menarik semula jaminan ini pada bila-bila masa TANPA notis. Klik  sini untuk menempah Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen  sekarang. 

 

 

Bukti klinikal

1. De Rosa SC, Zaretsky MD, Dubs JG, Roederer M, Anderson M, Green A, Mitra D, Watanabe N, Nakamura H, Tjioe I, Deresinski SC, Moore WA, Ela SW, Parks D, Herzenberg LA, Herzenberg LA. N-acetylcysteine replenishes glutathione in HIV infection. Eur J Clin Invest. 2000 Oct;30(10):915-29

2. Nuttall S, Martin U, Sinclair A, Kendall M. 1998. Glutathione: in sickness and in health. The Lancet 351(9103):645-646

 

*Penafian

Aura White Pure Glutathione Collagen tidak bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos, menyembuh sebarang penyakit. Pengguna yang menghidap penyakit-penyakit kronik seperti kencing manis, tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sebagainya dinasihatkan untuk mendapatkan kebenaran daripada doktor sebelum menggunakan produk. Aura White Pure Glutathione Collagen


Hakcipta Terpelihara © 2013- 2014 - AURA WHITE BEAUTY Online. Murah. Testimoni.
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)